Juokse kuin Bolt! Aido kuin Noora-Lotta Neziri! Loiki uusi 3-loikan Suomen ennätys! Haipakan aikuisten yleisurheilukoulu on vastaus kaikille wannabe-yleisurheilijoille, entisille ja tuleville tähdille. Tule mukaan hulvattomaan joukkoon opettelemaan uudestaan yleisurheilun lajeja, kohottamaan kuntoasi ja ennen kaikkea pitämään hauskaa!

Kurssilla käymme läpi erityisesti juoksu- ja hyppylajeja sekä heittolajeja. Kurssin lopuksi järjestämme leikkimielisen miniottelutapahtuman, jossa pääsee testaamaan opittuja taitoja käytännössä ja aistimaan ottelutapahtuman positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä.

Aikuisten yleisurheilukoulu harjoittelee maanantaisin klo 16.15-17.15 Raatin stadionilla kesä-syyskuun välisenä aikana. Mahdollisista ”kesälomakausista” voimme sopia ryhmän kesken. Maksat vain niistä kuukausista, joina pääset mukaan harjoittelemaan. Myös yksittäisille tunneille osallistuminen on mahdollista, mikäli kurssilla on tarpeeksi vakiokävijöitä. Jos stadion on varattuna, niin harjoittelemme joko Raatin lisäalueella tai Heinäpään/Lintulan urheilukeskuksissa. Poikkeuksista ilmoitamme erikseen. Kurssia ohjaa Maria Hiivala (kilpayleisurheilija) ja apuohjaajana toimii Anu Perälä (urheilufysioterapeutti).

Alustava ohjelma:

12.-26.6. juoksulajit

3.-17.7. hyppylajit

24.-31.7. heiittolajit

7.8. -> toivelajit

Kurssin hinta 40 €/kuukausi
Maksu Smartum verkkomaksuna tai seteleillä, Tyky-kuntoiluseteleillä, E-passilla, pankkikortilla, käteisellä tai laskulla. Ilmoita maksutapa ja yhteystietosi ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: anu.perala@haipakka.fi, puh. 0505580529

HaiRan-Juoksukoulu syksy 2017

HaiRan-juoksukoulu aloittaa säännölliset kokoontumiset syksyllä 2017. Tavoitteena juoksutekniikan ja -voiman sekä juoksukunnon parantaminen.

Lue lisää

OWN RHYTHM – hyvinvointia OURA-sormuksen avulla

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua hyvinvoinnin edelläkävijänä hyvinvointiryhmään, jossa autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen rytmisi ja vireystasosi OURA-hyvinvointisormuksen avulla jotta tunnet itsesi elinvoimaiseksi joka päivä.

Lue lisää

Aikuisten yleisurheilukoulu kesä-syyskuu 2017

Haipakan aikuisten yleisurheilukoulu sopii kaikille wannabe-yleisurheilijoille, entisille ja tuleville tähdille. Opit eri juoksu-, hyppy- ja heittolajit.

Lue lisää