KURSSI TÄYNNÄ! Toinen kurssi alkaa to 30.3. klo 18.30.

Oletko joskus miettinyt, että juoksuharjoittelusi junnaa paikallaan? Kärsitkö jatkuvista rasitusvammoista? Eikö vauhtisi kehity? Tai haluatko saada uusia vinkeitä juoksuharjoitteluusi? Onko ryhmässä mukavampaa harjoitella? HaiRan-juoksukurssi on siinä tapauksessa vastaus juuri Sinulle.

HaiRan-juoksukurssilla pureudutaan juoksutekniikkaan, juoksuasentoon ja juoksijan voimaharjoitteisiin asiantuntevan yleisurheiluasiantuntijan johdolla. Tämän lisäksi harjoitetaan keskivartalon ja lonkan alueen tärkeitä tukilihaksia fysioterapeutin johdolla. Tukilihasten hyvä kunto mahdollistaa juoksuasennon ja -tekniikan pysymisen kasassa pidemmillä ja kovempivauhtisillakin lenkeillä sekä mikä tärkeintä, ehkäisee rasitusvammojen syntymistä.

Kurssin kokoontumiset ovat keskiviikkoisin klo 16.30-17.30 15.3.-17.5. välisellä ajalla. Juoksutekniikka, -asento- ja voimaharjoitukset tehdään ulkona (paikka ilmoitetaan myöhemmin, mutta on jossain keskustan tuntumassa) ja muut harjoitukset sisällä Haipakan salissa, Nummikatu 34, 3. krs. Extrana kurssilla teemme alussa ja lopussa testit, joilla voidaan testata kehittymistä. Testeinä vauhditon pituushyppy ja vauhditon 5-loikka. Kurssia ohjaavat Maria Hiivala (kilpayleisurheilija) ja Anu Perälä (urheilufysioterapeutti)

Kurssin hinta 99 €/kurssi
Maksu Smartum verkkomaksuna tai seteleillä, Tyky-kuntoiluseteleillä, E-passilla, pankkikortilla, käteisellä tai laskulla. Ilmoita maksutapa ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: anu.perala@haipakka.fi, puh. 0505580529

Huom! Kurssi täynnä. Laitamme tarjolle lisäkurssin to klo 18.30-19.30 (alkaen 30.3.). Lisäksi suunnittelemme lyhyempää HaiRan-juoksuukurssin viikonloppuworkshopia.  Ole yhteydessä Anuun, mikäli haluat mukaan tälle toiselle kurssille tai olet kiinnostunut workshopista.

HaiRan-Juoksukoulu syksy 2017

HaiRan-juoksukoulu aloittaa säännölliset kokoontumiset syksyllä 2017. Tavoitteena juoksutekniikan ja -voiman sekä juoksukunnon parantaminen.

Lue lisää

OWN RHYTHM – hyvinvointia OURA-sormuksen avulla

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua hyvinvoinnin edelläkävijänä hyvinvointiryhmään, jossa autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen rytmisi ja vireystasosi OURA-hyvinvointisormuksen avulla jotta tunnet itsesi elinvoimaiseksi joka päivä.

Lue lisää

Aikuisten yleisurheilukoulu kesä-syyskuu 2017

Haipakan aikuisten yleisurheilukoulu sopii kaikille wannabe-yleisurheilijoille, entisille ja tuleville tähdille. Opit eri juoksu-, hyppy- ja heittolajit.

Lue lisää

HaiPilates-kurssi 28.3.-2.5. ja 29.3.-3.5.

HaiPilates-kurssi on mattopilateksen alkeiskurssi, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Kurssilla harjoitetaan kehonhallintaa ja liikkuvuutta.

Lue lisää

Pienryhmävalmennus 28.3.-30.5.2017

Pienryhmävalmennus pitää sisällään monipuolista liikuntaa sisällä ja ulkona, ravitsemusta, unioppia ja rentoutumista, yksilöllisesti ja asiantuntevasti.

Lue lisää

KehoBalanssi 29.3.-3.5.2017

KehoBalanssi -tunneilla huolletaan kehoa vahvistamalla lihaksia, venyttelemällä sekä lisäämällä liikkuvuutta. Tunnilla käytetään mm. putkirullia.

Lue lisää

HaiRan-juoksukurssi 2 30.3.-15.6.2017

HaiRan-juoksukurssilla pureudutaan juoksutekniikkaan, juoksuasentoon ja juoksijan voimaharjoitteisiin asiantuntevan yleisurheiluasiantuntijan johdolla.

Lue lisää

HaiRan-juoksukurssi 15.3.–17.5.2017

HaiRan-juoksukurssilla pureudutaan juoksutekniikkaan, juoksuasentoon ja juoksijan voimaharjoitteisiin asiantuntevan yleisurheiluasiantuntijan johdolla.

Lue lisää

MamaBalanssi 29.3.–3.5.2017

Haipakan MamaBalanssi on hyvinvointia ja liikuntaa äideille lasten ehdoilla. Tunnille voi ottaa vauvan/taaperon mukaan. Kurssi järjestetään 29.3.–3.5.2017.

Lue lisää