Liikuntapalvelut

Ajankohtaiset palvelumme

HaiRan-Juoksukoulu syksy 2017

HaiRan-juoksukoulu aloittaa säännölliset kokoontumiset syksyllä 2017. Tavoitteena juoksutekniikan ja -voiman sekä juoksukunnon parantaminen.

Tule mukaan!

OWN RHYTHM – hyvinvointia OURA-sormuksen avulla

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua hyvinvoinnin edelläkävijänä hyvinvointiryhmään, jossa autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen rytmisi ja vireystasosi OURA-hyvinvointisormuksen avulla jotta tunnet itsesi elinvoimaiseksi joka päivä.

Tule mukaan!

Aikuisten yleisurheilukoulu kesä-syyskuu 2017

Haipakan aikuisten yleisurheilukoulu sopii kaikille wannabe-yleisurheilijoille, entisille ja tuleville tähdille. Opit eri juoksu-, hyppy- ja heittolajit.

Tule mukaan!

OwnRhythm-valmennus

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua hyvinvoinnin edelläkävijänä hyvinvointipalveluun, jossa autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen rytmisi, jotta tunnet itsesi elinvoimaiseksi joka päivä. OwnRhythm-hyvinvointipalvelussa pääset tutkimaan oman unesi laatua sekä kehosi palautumista ja viretasoa Oura-hyvinvointisormuksen avulla. Saat OURA:n kouluttamien liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisten analyysin omista tuloksistasi ja konkreettisia neuvoja vireystasosi optimointiin.

Palvelu sopii sinulle erityisesti, mikäli kärsit stressistä, uniongelmista, sinulla on vaikeuksia palautua työpäivästä tai liikuntasuorituksista tai olet huippu-urheilija ja haluat optimoida harjoitteluasi. Lue lisää Haipakan artikkeleista ja Ouran nettisivuilta.

Lue lisää palvelustamme.

HaiRan-juoksukurssi

Oletko joskus miettinyt, että juoksuharjoittelusi junnaa paikallaan? Kärsitkö jatkuvista rasitusvammoista? Eikö vauhtisi kehity? Tai haluatko saada uusia vinkeitä juoksuharjoitteluusi? Onko ryhmässä mukavampaa harjoitella? Tämä kurssi on siinä tapauksessa vastaus juuri Sinulle.

HaiRan-juoksukurssilla pureudutaan juoksutekniikkaan, juoksuasentoon ja juoksijan voimaharjoitteisiin asiantuntevan yleisurheiluasiantuntijan johdolla. Tämän lisäksi harjoitetaan keskivartalon ja lonkan alueen tärkeitä tukilihaksia fysioterapeutin johdolla. Tukilihasten hyvä kunto mahdollistaa juoksuasennon ja -tekniikan pysymisen kasassa pidemmillä ja kovempivauhtisillakin lenkeillä sekä mikä tärkeintä, ehkäisee rasitusvammojen syntymistä.

Selkäkurssit

Järjestämme yhdistyksille ja työyhteisöille omia selkäkursseja, joihin voivat oallistua ko. yhteisön edustajat. Selkäkurssin tavoitteena on parantaa selän toimintakykyä erilaisten liike- ja liikuntaharjoitteiden avulla. Pääroolissa ovat keskivartalon ja asennon hallinta, syvien lihasten harjoittaminen, selän liikkuvuusharjoitteet sekä muut selkäkipuiselle sopivat hajoittelumuodot.

Uinnin opetus

Tarjoamme uinnin opetusta yksilöllisesti ja ryhmässä sekä aikuisille että lapsille. Voit tilata meiltä uimaopettajan opastamaan aikuisia uintitekniikan saloihin tai opettamaan lapsille uimataitoa aivan alkeista lähtien. Järjestämme myös omia aikuisten uintitekniikkakursseja, jotka soveltuvat esim. triathlonisteille tai kuntouimareille. Hyvä uimataito on sekä pelastus että ilo! Osasitpa uida tai et, voit ottaa yhteyttä Haipakkaan ja sopia yksilöllisestä opetuksesta. Ryhmämuotoisista uintikursseista ilmoitamme netti- ja fb-sivuillamme.

HaiBalanssi

Kehonhuoltoa venytellen ja foamrullia & muita välineitä käyttäen. Tunnilla keskitytään avaamaan kehon jumeja ja faskialinjoja, erityisesti selkä- ja rintarankaa. Sopii loistavasti henkilöille, jotka työskentelevät paljon istuen tai kärsivät muuten selkäkivuista tai huonosta ryhdistä. Lopuksi rentoudutaan ja huolletaan myös mentaalista puolta.

HaiCore

Tunnilla vahvistetaan keskivartalon lihaksistoa monipuolisesti ja lempeästi käyttäen vaikutteita mm. Pilateksesta.

Hiihtokurssit

Tule oppimaan lisää hiihdosta kursseillemme. Kehitä taitojasi ja hae vinkkejä tekniikoiden hiomiseen. Kurssille voi osallistua sekä konkarit että vasta lajista innostuneet.  Kurssit järjestetään ulkona Ouluhallin läheisyydessä. Ohjaajana toimii kilpahiihtäjä Maria Hiivala.