Liikuntapalvelut

Meneillään olevat kurssit

HaiRan-Juoksukoulu syksy 2017

HaiRan-juoksukoulu aloittaa säännölliset kokoontumiset syksyllä 2017. Tavoitteena juoksutekniikan ja -voiman sekä juoksukunnon parantaminen.

Tule mukaan!

OWN RHYTHM – hyvinvointia OURA-sormuksen avulla

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua hyvinvoinnin edelläkävijänä hyvinvointiryhmään, jossa autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen rytmisi ja vireystasosi OURA-hyvinvointisormuksen avulla jotta tunnet itsesi elinvoimaiseksi joka päivä.

Tule mukaan!

Aikuisten yleisurheilukoulu kesä-syyskuu 2017

Haipakan aikuisten yleisurheilukoulu sopii kaikille wannabe-yleisurheilijoille, entisille ja tuleville tähdille. Opit eri juoksu-, hyppy- ja heittolajit.

Tule mukaan!

HaiPilates-kurssi 28.3.-2.5. ja 29.3.-3.5.

HaiPilates-kurssi on mattopilateksen alkeiskurssi, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Kurssilla harjoitetaan kehonhallintaa ja liikkuvuutta.

Tule mukaan!

Pienryhmävalmennus 28.3.-30.5.2017

Pienryhmävalmennus pitää sisällään monipuolista liikuntaa sisällä ja ulkona, ravitsemusta, unioppia ja rentoutumista, yksilöllisesti ja asiantuntevasti.

Tule mukaan!

KehoBalanssi 29.3.-3.5.2017

KehoBalanssi -tunneilla huolletaan kehoa vahvistamalla lihaksia, venyttelemällä sekä lisäämällä liikkuvuutta. Tunnilla käytetään mm. putkirullia.

Tule mukaan!

HaiRan-juoksukurssi 2 30.3.-15.6.2017

HaiRan-juoksukurssilla pureudutaan juoksutekniikkaan, juoksuasentoon ja juoksijan voimaharjoitteisiin asiantuntevan yleisurheiluasiantuntijan johdolla.

Tule mukaan!

HaiRan-juoksukurssi 15.3.–17.5.2017

HaiRan-juoksukurssilla pureudutaan juoksutekniikkaan, juoksuasentoon ja juoksijan voimaharjoitteisiin asiantuntevan yleisurheiluasiantuntijan johdolla.

Tule mukaan!

MamaBalanssi 29.3.–3.5.2017

Haipakan MamaBalanssi on hyvinvointia ja liikuntaa äideille lasten ehdoilla. Tunnille voi ottaa vauvan/taaperon mukaan. Kurssi järjestetään 29.3.–3.5.2017.

Tule mukaan!

Selkäkurssit

Järjestämme yhdistyksille ja työyhteisöille omia selkäkursseja, joihin voivat oallistua ko. yhteisön edustajat. Selkäkurssin tavoitteena on parantaa selän toimintakykyä erilaisten liike- ja liikuntaharjoitteiden avulla. Pääroolissa ovat keskivartalon ja asennon hallinta, syvien lihasten harjoittaminen, selän liikkuvuusharjoitteet sekä muut selkäkipuiselle sopivat hajoittelumuodot.

HaiRan-juoksukurssi

Oletko joskus miettinyt, että juoksuharjoittelusi junnaa paikallaan? Kärsitkö jatkuvista rasitusvammoista? Eikö vauhtisi kehity? Tai haluatko saada uusia vinkeitä juoksuharjoitteluusi? Onko ryhmässä mukavampaa harjoitella? Tämä kurssi on siinä tapauksessa vastaus juuri Sinulle.

HaiRan-juoksukurssilla pureudutaan juoksutekniikkaan, juoksuasentoon ja juoksijan voimaharjoitteisiin asiantuntevan yleisurheiluasiantuntijan johdolla. Tämän lisäksi harjoitetaan keskivartalon ja lonkan alueen tärkeitä tukilihaksia fysioterapeutin johdolla. Tukilihasten hyvä kunto mahdollistaa juoksuasennon ja -tekniikan pysymisen kasassa pidemmillä ja kovempivauhtisillakin lenkeillä sekä mikä tärkeintä, ehkäisee rasitusvammojen syntymistä.

MamaBalanssi

Tunnille ovat tervetulleita niin äidit lasten kanssa kuin yksinään ja kurssilla edetään äitien ja lasten ehdoilla. Tunti koostu lihaskuntoliikkeistä sekä kehonhuollosta äitien toiveiden mukaisesti huomioiden naisten erilaiset tilanteet ja aika synnytyksestä.

Ukot

Itsenäistä liikkumista ja toimintakykyä ylläpitävä liikunnallinen ryhmä vain miehille! Tunti koostuu pääsääntöisesti erilaisista lihaskuntoliikkeistä sekä avaavista ja mobilisoivista liikkeistä, mutta miehet voivat itse toivoa tuntisisältöä ja suunnitella sitä yhdessä ohjaajan kanssa.

KehoBalanssi

Kehonhuoltoa venytellen ja foamrullia & muita välineitä käyttäen. Tunnilla keskitytään avaamaan kehon jumeja ja faskialinjoja, erityisesti selkä- ja rintarankaa. Sopii loistavasti henkilöille, jotka työskentelevät paljon istuen tai kärsivät muuten selkäkivuista tai huonosta ryhdistä. Lopuksi rentoudutaan ja huolletaan myös mentaalista puolta.

HaiCore

Tunnilla vahvistetaan keskivartalon lihaksistoa monipuolisesti ja lempeästi käyttäen vaikutteita mm. Pilateksesta.

Hiihtokurssit

Tule oppimaan lisää hiihdosta kursseillemme. Kehitä taitojasi ja hae vinkkejä tekniikoiden hiomiseen. Kurssille voi osallistua sekä konkarit että vasta lajista innostuneet.  Kurssit järjestetään ulkona Ouluhallin läheisyydessä. Ohjaajana toimii kilpahiihtäjä Maria Hiivala.

Uinnin opetus

Tarjoamme uinnin opetusta yksilöllisesti ja ryhmässä sekä aikuisille että lapsille. Voit tilata meiltä uimaopettajan opastamaan aikuisia uintitekniikan saloihin tai opettamaan lapsille uimataitoa aivan alkeista lähtien. Järjestämme myös omia aikuisten uintitekniikkakursseja, jotka soveltuvat esim. triathlonisteille tai kuntouimareille. Hyvä uimataito on sekä pelastus että ilo! Osasitpa uida tai et, voit ottaa yhteyttä Haipakkaan ja sopia yksilöllisestä opetuksesta. Ryhmämuotoisista uintikursseista ilmoitamme netti- ja fb-sivuillamme.