Tarinamme

Haipakka on syntynyt halusta liikuttaa ilolla, yksilöllisesti ja turvallisesti. Jotta sinä voisit hyvin tulevaisuudessa.

Ilo.Meillä hikoillaan intohimosta ja ilosta, ei tuskasta. Suorittamista tärkeämpää meille on hauskuus. Uskomme, että ilon kautta syntyy parempia tuloksia.

Yksilöllisyys.Jokainen meistä on omanlaisensa. Siksi ohjaamme suurien ryhmien sijaan pienryhmissä, jotta voimme kohdata asiakkaat yksilöinä ja opastaa oikeaan suuntaan.

Turvallisuus. Haluamme opettaa asiakkaitamme liikkumaan turvallisesti myös omalla ajallaan. Kerromme miksi liikkeet tehdään tietyllä tavalla, jotta asiakkaat oppivat ja oivaltavat.

Haipakka Oy edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Yrityksille tarjoamme kokonaisvaltaista työkykyä edistävää toimintaa. Olemme erikoistuneet alaselkäkipujen ennaltaehkäisyyn ja varhaisvaiheen kuntoutukseen. Meillä työskentelee puolenkymmentä liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaista, jotka tekevät työtä sen eteen, että sinun huomisesi olisi terve.

Haipakan toimitilat sijaitsevat Nummikatu 34, 3. kerroksessa, jossa meillä on käytössämme pieni ryhmäliikuntasali pukuhuoneineen, suihkuineen ja keittiöineen. Tilat soveltuvat mainiosti myös kokous- ja koulutustiloiksi. Teemme ohjaustyötä myös muissa tiloissa, esim. kaupungin liikuntapaikoissa ja asiakkaiden omissa tiloissa.