Yksilöpalvelut

Kaipaatko elämääsi energiaa, piristystä ja hyvää oloa? Kärsitkö kivuista tai kolotuksista? Haluatko aloittaa liikuntaharjoittelun pitkän tauon jälkeen turvallisesti ja oikein? Vai oletko urheilija tai kuntoilija, joka on kyllästynyt vammoihin ja kunnon hitaaseen kehittymiseen? Kaipaatko ruokavalioosi muutoksia, jotka tukevat hyvinvointiasi?

Meillä on Sinulle vastaus!

Kivun hallinta ja elämänhallinta

Haipakka tarjoaa kaksi uutta tuotetta KipuBalanssi ja LifestyleBalanssi. KipuBalanssi auttaa elämään kroonisen kivun kanssa. Valmennuksen aikana keskitytään keinoihin, joilla kivun kanssa selviää paremmin arjessa nyt ja tulevaisuudessa. LifestyleBalanssin valmennuksessa selvitetään arjen solmukohtia ja rakennetaan mielekkäät maalaisjärkeen ja tieteelliseen tietoon perustuvat elämäntavat, jotka parantavat elämänlaatua. Tapaamiset (6 krt) muodostuvat yksilöllisen suunnitelman mukaan sisältäen liikunnallisia harjoitteita, fysioterapiaa ja psykologisia harjoitteita.

UrheiluBalanssi

UrheiluBalanssi on urheilijalle ja aktiiviliikkujalle suunnattu valmennus, jonka tärkeimpänä tavoitteena on vammojen ennaltaehkäisy ja niiden kuntoutus. Valmennus sisältää lihastasapainon kartoituksen, jonka avulla löydetään kehitettävät osa-alueet ja voidaan rakentaa sinulle kokonaisvaltaisesti kehittävä harjoitusohjelma. Optimaalisella harjoittelulla voit varmistaa kehittymisen lajissasi. Valmennusta voidaan antaa sekä yksilöllisesti että pienryhmässä.

Fysioterapeuttinen ohjaus

Fysioterapeuttimme Anu Perälä ottaa vastaan fysioterapia-asiakkaita lähetteellä tai ilman. Fysioterapeuttinen ohjaus sisältää asiakkaan tarpeen selvittelyn, tutkimisen ja aktiivista terapeuttisen harjoittelun ohjausta, ei manuaalisia käsittelyitä. Anun vahvuudet ovat kipujen, erityisesti selkäkipujen, hallinnassa sekä urheilijoiden ohjauksessa.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

1 + 10 =