KURSSIT, TYÖHYVINVOINTIPALVELUT, TYKYPÄIVÄT JA VIRKISTYSOHJELMAT

KURSSIT

Voit tilata yrityksellenne liikuntakursseja palveluvalikoimastamme. Voimme ohjata esim. juoksukursseja, selkäkursseja, kahvakuulakursseja, muita lihaskuntokursseja ja kehonhuoltokursseja. Olemme asiantuntijoita kokonaisvaltaisen työkyvyn ja työhyvinvoinnin tukemisessa. Kysytyimmät yritystuotteemme ovat olleet selkäkurssit, Core-tunnit, Kehonhuolto+rullaus ja juoksukurssit.

TYÖHYVINVOINTIPALVELUT, OURA-HYVINVOINTISORMUS

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua hyvinvoinnin edelläkävijänä hyvinvointiryhmään, jossa autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen rytmisi, jotta tunnet itsesi elinvoimaiseksi joka päivä. OwnRhythm-hyvinvointiryhmässä pääset tutkimaan oman unesi laatua sekä kehosi palautumista ja viretasoa. Saat OURA:n kouluttamien liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisten analyysin omista tuloksistasi ja konkreettisia neuvoja vireystasosi optimointiin.

     Osallistumalla hyvinvointiryhmään saat:

  • Oura-hyvinvointisormuksen käyttökoulutuksen (1h) ja sormuksen käyttöösi kahdeksi (2) viikoksi
  • Päiväkirjan oman rytmisi seuraamiseen
  • Paljon informatiivista tietoa kehosi tämänhetkisestä tilasta (mm. unijaksoista, leposykkeestä, aktiivisuudesta, kehon lämpötilasta, vireystasosta)
  • Palautteen testijaksosta sekä tuloksien analysoinnin (1h)
  • Huom! tarvitset Android- tai IOS–käyttöjärjestelmällä varustetun puhelimen tai tabletin

Kysy lisää: anu.perala@haipakka.fi, puh. 0505580529

Virkistyspäivät

Yritysten virkistys- ja tyky-päivien aiheina voivat olla alustukset / luennot eri hyvinvoinnin aihealueilta, kuntotestaukset, liikunnalliset lajikokeilut tai vaikkapa leikkimielinen kaupunkisuunnistus. Suunnitellaan yrityksellenne mukava ja energisoiva päivä yhdessä!

Kuntotestaus

Toteutamme kattavasti koko kunto- ja urheilutestauksen testausympäristöön kuuluvia testejä yhteistyössä SportTest Oy:n kanssa. Saat kunto-, urheilu- ja hyvinvointitestauksen koko kattauksen saman katon alta, Nummikatu 34, 3. kerroksesta. Voimme testata mm. kestävyyskuntoa (polkupyöräergomtritestit, juoksumattotestit, kenttätestit; myös laktaattimittauksella), lihaskuntoa, voimaa (hyppytestit voimalevyllä), nopeutta ja reaktiota (Sporttesting-laitteistolla) sekä liikkuvuustestejä. Lisäksi toteutamme työhyvinvoinnin riskitekijöiden kyselytestejä ja erilaisia terveystestejä ryhmässä ja yksilöllisesti. Räätälöimme sopivan testipaketin kohderyhmän mukaan.

Koulutus- ja luentopalvelut

Järjestämme koulutusta ja luentoja mm. aloitteleville liikunnanohjaajille, vertaisohjaajille ja urheiluvalmentajille sekä yrityksille, yhdistyksille ja muille yhteisöille. Koulutuksen tai luennon sisältö suunnitellaan kohderyhmän tarpeiden mukaan. Aiheita voivat olla esim. liikunta, työhyvinvointi, työn ja vapaa-ajan tasapaino, ravitsemus, tuki- ja liikuntaelimistön toiminta, selän hyvinvointi ja urheiluharjoittelun tukitoimet.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

6 + 15 =