Ajankohtaiset palvelumme

STG-analyysi – hyvinvointia OURA-sormuksen avulla

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua hyvinvointiryhmään, jossa autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen rytmisi ja vireystasosi OURA-hyvinvointisormuksen avulla jotta tunnet itsesi elinvoimaiseksi joka päivä.

OwnRhythm-valmennus

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua hyvinvoinnin edelläkävijänä hyvinvointipalveluun, jossa autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen rytmisi, jotta tunnet itsesi elinvoimaiseksi joka päivä. OwnRhythm-hyvinvointipalvelussa pääset tutkimaan oman unesi laatua sekä kehosi palautumista ja viretasoa Oura-hyvinvointisormuksen avulla. Saat OURA:n kouluttamien liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisten analyysin omista tuloksistasi ja konkreettisia neuvoja vireystasosi optimointiin.

Palvelu sopii sinulle erityisesti, mikäli kärsit stressistä, uniongelmista, sinulla on vaikeuksia palautua työpäivästä tai liikuntasuorituksista tai olet huippu-urheilija ja haluat optimoida harjoitteluasi. Lue lisää Haipakan artikkeleista ja Ouran nettisivuilta.

Lue lisää palvelustamme.

Fysiikkavalmennus

Valmennamme urheilijoita ja kuntoilijoita kohti parempia tuloksia. Valmennuksen tärkeimmät lähtökohdat ovat vammojen ehkäisy, kokonaisvaltainen kehittyminen, tulosten saavuttaminen ja palautumisen optimointi. Valmennusprosessi voidaan  aloittaa lähtötason kartoituksella erilaisin fyysisen suorituskyvyn testein.

HaiRan-juoksukurssi

Oletko joskus miettinyt, että juoksuharjoittelusi junnaa paikallaan? Kärsitkö jatkuvista rasitusvammoista? Eikö vauhtisi kehity? Tai haluatko saada uusia vinkeitä juoksuharjoitteluusi? Onko ryhmässä mukavampaa harjoitella? Tämä kurssi on siinä tapauksessa vastaus juuri Sinulle.

HaiRan-juoksukurssilla pureudutaan juoksutekniikkaan, juoksuasentoon ja juoksijan voimaharjoitteisiin asiantuntevan yleisurheiluasiantuntijan johdolla. Tämän lisäksi harjoitetaan keskivartalon ja lonkan alueen tärkeitä tukilihaksia fysioterapeutin johdolla. Tukilihasten hyvä kunto mahdollistaa juoksuasennon ja -tekniikan pysymisen kasassa pidemmillä ja kovempivauhtisillakin lenkeillä sekä mikä tärkeintä, ehkäisee rasitusvammojen syntymistä.

Uinnin opetus

Tarjoamme uinnin opetusta yksilöllisesti ja ryhmässä sekä aikuisille että lapsille. Voit tilata meiltä uimaopettajan opastamaan aikuisia uintitekniikan saloihin tai opettamaan lapsille uimataitoa aivan alkeista lähtien. Järjestämme myös omia aikuisten uintitekniikkakursseja, jotka soveltuvat esim. triathlonisteille tai kuntouimareille. Hyvä uimataito on sekä pelastus että ilo! Osasitpa uida tai et, voit ottaa yhteyttä Haipakkaan ja sopia yksilöllisestä opetuksesta. Ryhmämuotoisista uintikursseista ilmoitamme netti- ja fb-sivuillamme.