OURA-hyvinvointisormus ja yksilöllinen ohjaus

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua hyvinvointipalveluun, jossa autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen rytmisi, jotta tunnet itsesi elinvoimaiseksi joka päivä. STG-analyysissä pääset tutkimaan oman unesi laatua sekä kehosi palautumista ja viretasoa. Saat OURA:n kouluttamien liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisten analyysin omista tuloksistasi ja konkreettisia neuvoja vireystasosi optimointiin.

Palvelu sopii sinulle erityisesti, mikäli kärsit stressistä, uniongelmista, sinulla on vaikeuksia palautua työpäivästä tai liikuntasuorituksista tai olet huippu-urheilija ja haluat optimoida harjoitteluasi. Lue lisää Haipakan artikkeleista ja Ouran nettisivuilta.

     STG-analyysin sisältö:

  • Saat Oura-hyvinvointisormuksen käyttökoulutuksen ja sormuksen käyttöösi kahdeksi (2) viikoksi
  • Päiväkirjan oman rytmisi seuraamiseen
  • Paljon informatiivista tietoa kehosi tämänhetkisestä tilasta (mm. unijaksoista, leposykkeestä, aktiivisuudesta, kehon lämpötilasta, vireystasosta)
  • opit analysoimaan omia numeroitasi
  • Huom! tarvitset Android- tai IOS–käyttöjärjestelmällä varustetun puhelimen tai tabletin

Hinta alkaen 150 €/2 vk testijakso.

Voit aloittaa yksilöllisen ohjauksen milloin vain. Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Yhteyshenkilö: anu.perala@haipakka.fi, puh. 0505580529

STG-analyysi – hyvinvointia OURA-sormuksen avulla

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua hyvinvointiryhmään, jossa autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen rytmisi ja vireystasosi OURA-hyvinvointisormuksen avulla jotta tunnet itsesi elinvoimaiseksi joka päivä.