Uinninvalvonta

Uinninvalvonta

Haipakalla on useiden vuosien kokemus uinninvalvonnan järjestämisestä. Kaikki sai alkunsa Raatin uimahallin laajennusremontin myötä syntyneestä tarpeesta lisätyövoimalle uinninvalvonnan tehtäviin. Työntekijämme ovat ammattitaitoisia ja energisiä, ja jokaiselta löytyy uinninvalvonnassa vaadittu Suomen uima- ja hengenpelastusliiton järjestämä koulutus. Palveluntarjoajamme Oulun kaupunki on ollut tyytyväinen työhömme ja uskallammekin käyttää heitä referenssinä työmme laadusta. Uinninvalvonnan järjestäminen meidän kauttamme on helppoa ja vaivatonta.

Etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia laajentaa uinninvalvontapalveluamme myös muihin uimahalleihin ja muille paikkakunnille. Mikäli olet kiinnostunut tarjouksesta teidän uimahalliinne tai kylpyläänne, voitte olla yhteydessä joko Antti Eskolaan tai Anu Perälään. Selvitämme nopeasti mahdollisuudet yhteistyöhön ja kerromme toiminnastamme tarkemmin!

Työnhakijalle

Haipakka järjestää uinninvalvonnan Raatin uimahallin arki-iltoihin ja viikonloppuihin. Lisäksi teemme arkisin iltavuoroja Haukiputaan Vesi-Jatulissa. Työporukkamme koostuu pääosin nuorista ja liikunnallisista uinninvalvojista sekä uimaopettajista. Työtä tehdään usein opiskelun ohessa ja siihen se sopiikin erinomaisesti. Työskentely meillä on joustavaa ja helposti omiin aikatauluihin sovitettavaa.

Uinninvalvonta on ennen kaikkea ongelmatilanteiden ennaltaehkäisyä sekä reipasta asiakaspalvelua. Valvojamme ohjaavat valvontatyön lisäksi myös vesivoimisteluja miltei päivittäin. Ohjauskoulutusta vesivoimisteluihin ei vaadita, mutta odotamme valvojiltamme innokasta ja oma-aloitteista lähestymistapaa jumppien ohjaamisen opetteluun. Asiakkaamme sekä työntekijämme arvostavat ulospäinsuuntautuneisuutta sekä aktiivista työskentelyotetta. Jos koet olevasi kuvaukseen sopiva henkilö tarvittavalla koulutuksella, olet vähintään 18 vuotta ja sinulla on hyvät ensiapuvalmiudet, ota Anttiin puhelimitse yhteyttä ja laita CV työtodistuksien kera sähköpostiini. Yhteystietomme löytyvät täältä.

Uinninvalvonnan esimies, Antti Eskola

Aloitin Haipakalla uinninvalvojana syksyllä 2013 samaan aikaan kun käynnistelin opintojani Oulun yliopiston Luokanopettajakoulutuksessa. Uinninvalvonnan esimiestyön aloitin maaliskuussa 2016. Valvontatyö loistavien työkavereiden ja jo tutuksi tulleiden asiakkaiden keskuudessa on rentoa ja palkitsevaa. Raatin uimahalli sopii minulle työympäristöksi paremmin kuin hyvin. Kuntosali, altaat ja erityisesti kylmäallas ovat itsellänikin kovassa käytössä. Ota minuun rohkeasti yhteyttä kaikissa uinninvalvontaan liittyvissä asioissa!