Kaipaatko elämääsi energiaa, piristystä ja hyvää oloa? Oletko väsynyt tai palaudutko huonosti? Haluatko aloittaa liikuntaharjoittelun pitkän tauon jälkeen turvallisesti ja oikein? Vai oletko urheilija tai kuntoilija, joka on kyllästynyt vammoihin ja kunnon hitaaseen kehittymiseen?

STG-analyysi

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua hyvinvointipalveluun, jossa autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen rytmisi, jotta tunnet itsesi elinvoimaiseksi joka päivä. STG-analyysipalvelussa pääset tutkimaan oman unesi laatua sekä kehosi palautumista ja viretasoa Oura-hyvinvointisormuksen avulla. Saat OURA:n kouluttamien liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisten analyysin omista tuloksistasi ja konkreettisia neuvoja vireystasosi optimointiin.

Palvelu sopii sinulle erityisesti, mikäli kärsit stressistä, uniongelmista, sinulla on vaikeuksia palautua työpäivästä tai liikuntasuorituksista tai olet huippu-urheilija ja haluat optimoida harjoitteluasi. Lue lisää Haipakan artikkeleista ja Ouran nettisivuilta.

Lue lisää palvelustamme.

Fysiikkavalmennus

Valmennan urheilijoita ja kuntoilijoita kohti parempia tuloksia. Valmennuksen tärkeimmät lähtökohdat ovat vammojen ehkäisy, kokonaisvaltainen kehittyminen, tulosten saavuttaminen ja palautumisen optimointi. Valmennusprosessi voidaan  aloittaa lähtötason kartoituksella erilaisin fyysisen suorituskyvyn testein.

 

Pyydä tarjous tai kysy lisää

6 + 10 =