TYÖHYVINVOINTIPALVELUT

STG-analyysi OURA-HYVINVOINTISORMUKSELLA

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua hyvinvointipalveluun, jossa autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen rytmisi, jotta tunnet itsesi elinvoimaiseksi joka päivä. STG-analyysipalvelussa pääset tutkimaan oman unesi laatua sekä kehosi palautumista ja vireystasoa Oura-hyvinvointisormuksen avulla. Saat OURA:n kouluttamien liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisten analyysin omista tuloksistasi ja konkreettisia neuvoja vireystasosi optimointiin.

Palvelu sopii sinulle erityisesti, mikäli kärsit stressistä, uniongelmista, sinulla on vaikeuksia palautua työpäivästä tai liikuntasuorituksista tai olet huippu-urheilija ja haluat optimoida harjoitteluasi. Lue lisää Haipakan artikkeleista ja Ouran nettisivuilta.

Lue lisää palvelustamme.

Koulutus- ja luentopalvelut

Järjestämme koulutusta ja luentoja mm. aloitteleville liikunnanohjaajille, vertaisohjaajille ja urheiluvalmentajille sekä yrityksille, yhdistyksille ja muille yhteisöille. Koulutuksen tai luennon sisältö suunnitellaan kohderyhmän tarpeiden mukaan. Aiheita voivat olla esim. liikunta, työhyvinvointi, uni ja palautuminen, työn ja vapaa-ajan tasapaino, ravitsemus ja urheiluharjoittelun tukitoimet.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

1 + 10 =