KURSSIT, TYÖHYVINVOINTIPALVELUT, TYKYPÄIVÄT JA VIRKISTYSOHJELMAT

KURSSIT

Voit tilata yrityksellenne liikuntakursseja palveluvalikoimastamme. Voimme ohjata esim. juoksukursseja, selkäkursseja, kahvakuulakursseja, muita lihaskuntokursseja ja kehonhuoltokursseja. Olemme asiantuntijoita kokonaisvaltaisen työkyvyn ja työhyvinvoinnin tukemisessa. Kysytyimmät yritystuotteemme ovat olleet selkäkurssit, Core-tunnit, Kehonhuolto+rullaus ja juoksukurssit.

TYÖHYVINVOINTIPALVELUT, OwnRhythm-VALMENNUS OURA-HYVINVOINTISORMUKSELLA

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua hyvinvoinnin edelläkävijänä hyvinvointipalveluun, jossa autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen rytmisi, jotta tunnet itsesi elinvoimaiseksi joka päivä. OwnRhythm-hyvinvointipalvelussa pääset tutkimaan oman unesi laatua sekä kehosi palautumista ja viretasoa Oura-hyvinvointisormuksen avulla. Saat OURA:n kouluttamien liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisten analyysin omista tuloksistasi ja konkreettisia neuvoja vireystasosi optimointiin.

Palvelu sopii sinulle erityisesti, mikäli kärsit stressistä, uniongelmista, sinulla on vaikeuksia palautua työpäivästä tai liikuntasuorituksista tai olet huippu-urheilija ja haluat optimoida harjoitteluasi. Lue lisää Haipakan artikkeleista ja Ouran nettisivuilta.

Lue lisää palvelustamme.

Virkistyspäivät

Yritysten virkistys- ja tyky-päivien aiheina voivat olla alustukset / luennot eri hyvinvoinnin aihealueilta, kuntotestaukset, liikunnalliset lajikokeilut tai vaikkapa leikkimielinen kaupunkisuunnistus. Suunnitellaan yrityksellenne mukava ja energisoiva päivä yhdessä!

Kuntotestaus

Toteutamme kattavasti koko kunto- ja urheilutestauksen testausympäristöön kuuluvia testejä yhteistyössä SportTest Oy:n kanssa. Saat kunto-, urheilu- ja hyvinvointitestauksen koko kattauksen saman katon alta, Nummikatu 34, 3. kerroksesta. Voimme testata mm. kestävyyskuntoa (polkupyöräergomtritestit, juoksumattotestit, kenttätestit; myös laktaattimittauksella), lihaskuntoa, voimaa (hyppytestit voimalevyllä), nopeutta ja reaktiota (Sporttesting-laitteistolla) sekä liikkuvuustestejä. Lisäksi toteutamme työhyvinvoinnin riskitekijöiden kyselytestejä ja erilaisia terveystestejä ryhmässä ja yksilöllisesti. Räätälöimme sopivan testipaketin kohderyhmän mukaan.

Koulutus- ja luentopalvelut

Järjestämme koulutusta ja luentoja mm. aloitteleville liikunnanohjaajille, vertaisohjaajille ja urheiluvalmentajille sekä yrityksille, yhdistyksille ja muille yhteisöille. Koulutuksen tai luennon sisältö suunnitellaan kohderyhmän tarpeiden mukaan. Aiheita voivat olla esim. liikunta, työhyvinvointi, työn ja vapaa-ajan tasapaino, ravitsemus, tuki- ja liikuntaelimistön toiminta, selän hyvinvointi ja urheiluharjoittelun tukitoimet.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

3 + 9 =